Qui som? d´on venim i on anem?

foto exterior botiga tancada

Planeta Te és una empresa familiar amb botiga a la Vila  de Gracia a Barcelona des de fa més de 15 anys. Constantment hem buscat  els tes i les infusions de més alta qualitat, i les últimes novetats en productes relacionats amb el món del té, això i la creixent demanda per part dels nostres clients ens ha dut a ampliar la nostra gama de productes i ara disposem també de productes beneficiosos per a la salut, com superaliments, complements dietètics i alguns productes aptes per a celíacs, vegans, etcètera.

Som especialistes en tes i infusions i disposem d´una gran varietat i selecció de tes i infusions tant a granel com amb tea bags d´un gran nombre de marques d´importació com ahmad, twinings, pukka, clipper, yogi, tick tock, artemis, alma…  també un gran assortit d’alimentació relacionada com galetes, xocolates, mels, melmelades… i un ampli ventall de filtres, tasses, teteres, llaunes  i  termos per a la seva preparació i conservació.

Ara, amb la renovació de la nostra botiga online, volem fer arribar als nostres clients i esperem que a molts més, la nostra amplia selecció de productes i  marques importades.